Názov: Porovnanie obsahu biogénnych amínov v rôznych druhoch parených syrov.
Zápis: DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BAUER, Susanne - VALI, Shahriar - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana. Porovnanie obsahu biogénnych amínov v rôznych druhoch parených syrov. In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 39-43.
Rok vydania: 2016
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:DIČÁKOVÁ Zuzana80 %
PAULSEN Peter1 %
BAUER Susanne1 %
VALI Shahriar1 %
SEMJON Boris10 %
VÝROSTKOVÁ Jana7 %
Autori vydania:DIČÁKOVÁ Zuzana, BÍREŠ Jozef
Vydanie: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry
18. Food products safety and quality management (agriculture - commerce - servixces)
Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 39-43
Vydavateľ: ELSEWA
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89385-39-3
Oblasť výskumu: 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0025730-Porovnanie-obsahu-biogennych-aminov-v-roznych-druhoch-parenych-syrov/
Skip to content