Názov: Baktericídna účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na G- a G+ baktérie : [The bactericidal effect of caprylic acid and hydrogen peroxide to the G- and G+bacteria]
Zápis: VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Baktericídna účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na G- a G+ baktérie : [The bactericidal effect of caprylic acid and hydrogen peroxide to the G- and G+bacteria] In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 34-38.
Rok vydania: 2016
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:VÝROSTKOVÁ Jana50 %
DIČÁKOVÁ Zuzana20 %
SEMJON Boris10 %
REGECOVÁ Ivana10 %
ANDRAŠKOVÁ Tatiana10 %
Autori vydania:DIČÁKOVÁ Zuzana, BÍREŠ Jozef
Vydanie: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry
18. Food products safety and quality management (agriculture - commerce - services)
Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 34-38
Vydavateľ: ELSEWA
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89385-39-3
Oblasť výskumu: 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0025733-Baktericidna-ucinnost-kyseliny-kaprylovej-a-peroxidu-vodika-na-G-a-G-bakterie/
Skip to content