Názov: Vplyv hygieny chovu na kontamináciu mäsa hydiny : [The impact of rearing hygiene on poultry meat contamination]
Zápis: GREGOVÁ, Gabriela - VENGLOVSKÝ, Ján - SASÁKOVÁ, Naďa - SZABÓOVÁ, Tatiana - CHVOJKA, Dušan - KOŠČO, Ján. Vplyv hygieny chovu na kontamináciu mäsa hydiny : [The impact of rearing hygiene on poultry meat contamination] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 145-148.
Rok vydania: 2017
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:GREGOVÁ Gabriela30 %
VENGLOVSKÝ Ján20 %
SASÁKOVÁ Naďa20 %
SZABÓOVÁ Tatiana20 %
CHVOJKA Dušan5 %
KOŠČO Ján5 %
Autori vydania:TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
DVD, S. 145-148
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-534-6
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027124-Vplyv-hygieny-chovu-na-kontaminaciu-masa-hydiny/
Skip to content