Názov: | Monitoring of the oxidation process by RP-HPLC in meat and meat products. | |
Zápis: | REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris. Monitoring of the oxidation process by RP-HPLC in meat and meat products. In: EuroCongress on Drug Synthesis and Analysis. 46th EuroCongress on Drug Synthesis and Analysis, Bratislava, September 5–8, 2017. 1. vyd. Bratislava : Univerzita Komenského, 2017. ISBN 978-80-223-4388-6, online, s. 194-195. | |
Rok vydania: | 2017 | |
Kategória: | AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií | |
Autori: | REITZNEROVÁ Anna | 30 % |
ŠULEKOVÁ Monika | 30 % | |
NAGY Jozef | 20 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 10 % | |
SEMJON Boris | 10 % | |
Autori vydania: | DOLEŽAL Martin, NAGY Milan, JAMPÍLEK Josef | |
Vydanie: | 46th EuroCongress on Drug Synthesis and Analysis, Bratislava, September 5–8, 2017 Book of Abstracts: Conference on the 65th Anniversary of Faculty of Pharmacy, Comenius University in Bratislava, Slovak Republic online, S. 194-195 |
|
Vydavateľ: | Univerzita Komenského | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Bratislava | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-223-4388-6 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | anglický | |
URL: | https://drive.google.com/file/d/0B0x72_8GZy7mMk5LejBvQVJRVDQ/view | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028014-Monitoring-of-the-oxidation-process-by-RPHPLC-in-meat-and-meat-products/ |