Názov: Vplyv údenia studeným dymom na vybrané fyzikálne a chemické kvalitatívne parametre parených syrov : [Effect of cold smoking on some physical and chemical qualitative parameters of stretched cheese]
Zápis: SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv údenia studeným dymom na vybrané fyzikálne a chemické kvalitatívne parametre parených syrov : [Effect of cold smoking on some physical and chemical qualitative parameters of stretched cheese] In: Lenfeldovy a Höklovy dny. XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník abstraktů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, s. 60.
Rok vydania: 2017
Kategória: AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:SEMJON Boris10 %
MAĽA Pavel10 %
REITZNEROVÁ Anna10 %
POLÁKOVÁ Zuzana10 %
MAĽOVÁ Jana10 %
ANDRAŠKOVÁ Tatiana10 %
VÝROSTKOVÁ Jana10 %
DUDRIKOVÁ Eva10 %
KORÉNEKOVÁ Beáta10 %
MAČANGA Ján10 %
Autori vydania:TREMLOVÁ Bohuslava, JAVŮRKOVÁ Zdeňka, BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva, POSPIECH Matej
Vydanie: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin
47th Lenfeld´s and Hökl´s Days - Food Hygiene and Technology
Sborník abstraktů
S. 60
Vydavateľ: VFU
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Brno
Krajina vydania: Česká republika
ISBN:978-80-7305-793-0
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content