Názov: | Vplyv údenia studeným dymom na vybrané fyzikálne a chemické kvalitatívne parametre parených syrov : [Effect of cold smoking on some physical and chemical qualitative parameters of stretched cheese] | |
Zápis: | SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv údenia studeným dymom na vybrané fyzikálne a chemické kvalitatívne parametre parených syrov : [Effect of cold smoking on some physical and chemical qualitative parameters of stretched cheese] In: Lenfeldovy a Höklovy dny. XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník abstraktů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, s. 60. | |
Rok vydania: | 2017 | |
Kategória: | AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií | |
Autori: | SEMJON Boris | 10 % |
MAĽA Pavel | 10 % | |
REITZNEROVÁ Anna | 10 % | |
POLÁKOVÁ Zuzana | 10 % | |
MAĽOVÁ Jana | 10 % | |
ANDRAŠKOVÁ Tatiana | 10 % | |
VÝROSTKOVÁ Jana | 10 % | |
DUDRIKOVÁ Eva | 10 % | |
KORÉNEKOVÁ Beáta | 10 % | |
MAČANGA Ján | 10 % | |
Autori vydania: | TREMLOVÁ Bohuslava, JAVŮRKOVÁ Zdeňka, BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva, POSPIECH Matej | |
Vydanie: | XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin 47th Lenfeld´s and Hökl´s Days - Food Hygiene and Technology Sborník abstraktů S. 60 |
|
Vydavateľ: | VFU | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Brno | |
Krajina vydania: | Česká republika | |
ISBN: | 978-80-7305-793-0 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský |