Názov: Impact of feeding 100.000000ermented bioproduct enriched with biologically active compounds on fatty acid profile and quality of chicken breast meat.
Zápis: MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - HUDÁK, Marek - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján. Impact of feeding 100.000000ermented bioproduct enriched with biologically active compounds on fatty acid profile and quality of chicken breast meat. In: Veterinary Science and Profession. Book of Abstracts 7th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 5th-7th 2017, Zagreb, Croatia. 1. vyd. Zagreb : University of Zagreb, 2017. ISBN 978-853-8006-13-5, s. 102.
Rok vydania: 2017
Kategória: AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:MARCINČÁK Slavomír40 %
BARTKOVSKÝ Martin15 %
MARCINČÁKOVÁ Dana10 %
HUDÁK Marek5 %
POPELKA Peter5 %
KLEMPOVÁ Tatiana10 %
ČERTÍK Milan5 %
MAČANGA Ján10 %
Autori vydania:BOTTTEGARO Nika Brkljača, ALADROVIČ Jasna, BECK Ana
Vydanie: Book of Abstracts 7th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 5th-7th 2017, Zagreb, Croatia
S. 102
Vydavateľ: University of Zagreb
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Zagreb
Krajina vydania: Chorvátsko
ISBN:978-853-8006-13-5
Oblasť výskumu: 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk: anglický
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028328-Impact-of-feeding-10-fermented-bioproduct-enriched-with-biologically-active-compounds-on-fatty-acid/
Skip to content