Názov: Kvalitatívne hodnotenie bryndze viacnásobnou faktorovou analýzou : [Qualitative evaluation of bryndza cheese by multiple factorial analysis]
Zápis: SEMJON, Boris - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - REITZNEROVÁ, Anna - MAĽOVÁ, Jana - TREMLOVÁ, Bohuslava - DUDRIKOVÁ, Eva - DUDRIKOVÁ, Eva - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel. Kvalitatívne hodnotenie bryndze viacnásobnou faktorovou analýzou : [Qualitative evaluation of bryndza cheese by multiple factorial analysis] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 184-187.
Rok vydania: 2018
Kategória: BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:SEMJON Boris50 %
KRÁL Martin10 %
POSPIECH Matej5 %
REITZNEROVÁ Anna5 %
MAĽOVÁ Jana5 %
TREMLOVÁ Bohuslava5 %
DUDRIKOVÁ Eva5 %
DUDRIKOVÁ Eva5 %
ANDRAŠKOVÁ Tatiana5 %
MAĽA Pavel5 %
Vydanie: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca
zborník príspevkov z XI. vedeckej konferencie, Nitra, 21.-22. november 2018
S. 184-187
Vydavateľ: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89738-18-2
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0030820-Kvalitativne-hodnotenie-bryndze-viacnasobnou-faktorovou-analyzou/
Skip to content