Názov: | Quality and mycobiota composition of stored eggs. | |
Zápis: |
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa - SEMJON, Boris. Quality and mycobiota composition of stored eggs. In: Italian Journal of Food Science. 2020. ISSN 1120-1770, Vol. 32, no. 3 (2020), p. 540-561. (2020: 0.875 - IF, 33 - H-index, 1.209 - IF 5y, 0.281 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q) |
|
Rok vydania: | 2020 | |
Kategória: | ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch | |
Autori: | REGECOVÁ Ivana | 28 % |
PIPOVÁ Monika | 28 % | |
JEVINOVÁ Pavlína | 28 % | |
DEMJANOVÁ Soňa | 11 % | |
SEMJON Boris | 5 % | |
Vydanie: | Italian Journal of Food Science Vol. 32, no. 3 (2020), p. 540-561 |
|
Krajina vydania: | Taliansko | |
ISSN: | 1120-1770 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Scientometria: | 2020: 0.875 - IF, 33 - H-index, 1.209 - IF 5y, 0.281 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q | |
Jazyk: | anglický |