Názov: Identification of Staphylococcus spp. isolated from food by two methods.
Zápis: REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - ZIGO, František - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa. Identification of Staphylococcus spp. isolated from food by two methods. In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2021. ISSN 1338-5178, Vol. 10, no. 4 (2021), p. 546-552.
(7 - H-index, 0.186 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
Rok vydania: 2021
Kategória: ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Autori:REGECOVÁ Ivana37 %
VÝROSTKOVÁ Jana37 %
ZIGO František10 %
PIPOVÁ Monika7 %
JEVINOVÁ Pavlína7 %
DEMJANOVÁ Soňa2 %
Vydanie: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences
Vol. 10, no. 4 (2021), p. 546-552
Krajina vydania: Slovensko
ISSN:1338-5178
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Scientometria: 7 - H-index, 0.186 - SJR, Q4 - SJR Best Q
Jazyk: anglický
URL: https://office2.jmbfs.org/index.php/JMBFS/article/view/3110/97
Skip to content