Názov: | Identification of Staphylococcus spp. isolated from food by two methods. | |
Zápis: |
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - ZIGO, František - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa. Identification of Staphylococcus spp. isolated from food by two methods. In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2021. ISSN 1338-5178, Vol. 10, no. 4 (2021), p. 546-552. (7 - H-index, 0.186 - SJR, Q4 - SJR Best Q) |
|
Rok vydania: | 2021 | |
Kategória: | ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS | |
Autori: | REGECOVÁ Ivana | 37 % |
VÝROSTKOVÁ Jana | 37 % | |
ZIGO František | 10 % | |
PIPOVÁ Monika | 7 % | |
JEVINOVÁ Pavlína | 7 % | |
DEMJANOVÁ Soňa | 2 % | |
Vydanie: | Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences Vol. 10, no. 4 (2021), p. 546-552 |
|
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISSN: | 1338-5178 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Scientometria: | 7 - H-index, 0.186 - SJR, Q4 - SJR Best Q | |
Jazyk: | anglický | |
URL: | https://office2.jmbfs.org/index.php/JMBFS/article/view/3110/97 |