Názov: Senzorická kvalita mäsa po pridávaní humínových látok a fermentovaného produktu do krmiva brojlerových kurčiat : [Sensory quality of meat after supplementation of broiler chicken feed with humic substances and fermented product]
Zápis: SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - KORÉNEKOVÁ, Beáta - POPELKA, Peter - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorická kvalita mäsa po pridávaní humínových látok a fermentovaného produktu do krmiva brojlerových kurčiat : [Sensory quality of meat after supplementation of broiler chicken feed with humic substances and fermented product] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 111-114.
Rok vydania: 2021
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:SEMJON Boris35 %
BARTKOVSKÝ Martin10 %
MARCINČÁKOVÁ Dana15 %
ČERTÍK Milan10 %
KORÉNEKOVÁ Beáta5 %
POPELKA Peter5 %
KOŽÁROVÁ Ivona5 %
MARCINČÁK Slavomír15 %
Autori vydania:NAĎ Pavel, BUJŇÁK Lukáš, FAIXOVÁ Zita, MUDROŇ Pavol, TUREK Peter
Vydanie: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.
Lazar Days of Nutrition and Veterinary Dietetics XIV.: Proceeding of lectures: International Scientific Conference
S. 111-114
Vydavateľ: UVLF v Košiciach
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-711-1
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content