Názov: | Senzorická kvalita mäsa po pridávaní humínových látok a fermentovaného produktu do krmiva brojlerových kurčiat : [Sensory quality of meat after supplementation of broiler chicken feed with humic substances and fermented product] | |
Zápis: | SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - KORÉNEKOVÁ, Beáta - POPELKA, Peter - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorická kvalita mäsa po pridávaní humínových látok a fermentovaného produktu do krmiva brojlerových kurčiat : [Sensory quality of meat after supplementation of broiler chicken feed with humic substances and fermented product] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 111-114. | |
Rok vydania: | 2021 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | SEMJON Boris | 35 % |
BARTKOVSKÝ Martin | 10 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 15 % | |
ČERTÍK Milan | 10 % | |
KORÉNEKOVÁ Beáta | 5 % | |
POPELKA Peter | 5 % | |
KOŽÁROVÁ Ivona | 5 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 15 % | |
Autori vydania: | NAĎ Pavel, BUJŇÁK Lukáš, FAIXOVÁ Zita, MUDROŇ Pavol, TUREK Peter | |
Vydanie: | Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV. Lazar Days of Nutrition and Veterinary Dietetics XIV.: Proceeding of lectures: International Scientific Conference S. 111-114 |
|
Vydavateľ: | UVLF v Košiciach | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-711-1 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský |