Názov: | The effect of fermented feed and humic substances on lipid oxidation of broilers breast and thigh meat. | |
Zápis: | SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. The effect of fermented feed and humic substances on lipid oxidation of broilers breast and thigh meat. In: Veterinary Science and Profession. 9th International Congress "Veterinary Science and Profession" : Book of Abstracts. 1. vyd. Zagreb : Faculty of Veterinary Medicine University of Zagreb, 2021. ISBN 978-953-8006-36-4, s. 54. | |
Rok vydania: | 2021 | |
Kategória: | AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií | |
Autori: | SEMJON Boris | 40 % |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 20 % | |
BARTKOVSKÝ Martin | 20 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 20 % | |
Autori vydania: | BOTTEGARO Nika Brkljača, LUKAČ Maja, ZDOLEC Nevijo, VRBANAC Zoran | |
Vydanie: | 9th International Congress "Veterinary Science and Profession" Book of Abstracts S. 54 |
|
Vydavateľ: | Faculty of Veterinary Medicine University of Zagreb | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Zagreb | |
Krajina vydania: | Chorvátsko | |
ISBN: | 978-953-8006-36-4 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | anglický |