Názov: The effect of fermented feed and humic substances on lipid oxidation of broilers breast and thigh meat.
Zápis: SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. The effect of fermented feed and humic substances on lipid oxidation of broilers breast and thigh meat. In: Veterinary Science and Profession. 9th International Congress "Veterinary Science and Profession" : Book of Abstracts. 1. vyd. Zagreb : Faculty of Veterinary Medicine University of Zagreb, 2021. ISBN 978-953-8006-36-4, s. 54.
Rok vydania: 2021
Kategória: AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:SEMJON Boris40 %
MARCINČÁKOVÁ Dana20 %
BARTKOVSKÝ Martin20 %
MARCINČÁK Slavomír20 %
Autori vydania:BOTTEGARO Nika Brkljača, LUKAČ Maja, ZDOLEC Nevijo, VRBANAC Zoran
Vydanie: 9th International Congress "Veterinary Science and Profession"
Book of Abstracts
S. 54
Vydavateľ: Faculty of Veterinary Medicine University of Zagreb
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Zagreb
Krajina vydania: Chorvátsko
ISBN:978-953-8006-36-4
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: anglický
Skip to content