Názov: Determination of hygienic level of slaughterhouse by atp method and by microbiological control of effectiveness of disinfection.
Zápis: VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - SASÁKOVÁ, Naďa - ZIGO, František. Determination of hygienic level of slaughterhouse by atp method and by microbiological control of effectiveness of disinfection. In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 139-144.
Rok vydania: 2021
Kategória: AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:VARGOVÁ Mária55 %
VESZELITS LAKTIČOVÁ Katarína15 %
SASÁKOVÁ Naďa10 %
ZIGO František20 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, CAPCAROVÁ Marcela, GOLIAN Jozef, MENDELOVÁ Andrea, TANČINOVÁ Dana
Vydanie: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác)
Food safety and food quality (proceedings of the scientific papers)
online, S. 139-144
Vydavateľ: SPU v Nitre
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-552-2353-7
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: anglický
URL: https://doi.org/10.15414/2021.9788055223537
Skip to content