Názov: | Evaluation of the microbial load of the bakery environment. | |
Zápis: | VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa - HROMADA, Rudolf - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - KACHNIČ, Ján. Evaluation of the microbial load of the bakery environment. In: Science Cannot Wait: New Horizons : konferencia. 1st International Conference Science Cannot Wait: New Horizons in Water, Raw Materials, Geology, Ecology, Energy and Environmental and Veterinary Sciences : Book of Abstracts. 1. vyd. Košice : TU v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-553-4006-7, online, s. 11. | |
Rok vydania: | 2021 | |
Kategória: | AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií | |
Autori: | VARGOVÁ Mária | 65 % |
SASÁKOVÁ Naďa | 5 % | |
HROMADA Rudolf | 5 % | |
VESZELITS LAKTIČOVÁ Katarína | 20 % | |
KACHNIČ Ján | 5 % | |
Autori vydania: | BAKALÁR Tomáš, PAVOLOVÁ Henrieta | |
Vydanie: | 1st International Conference Science Cannot Wait: New Horizons in Water, Raw Materials, Geology, Ecology, Energy and Environmental and Veterinary Sciences Book of Abstracts online, S. 11 |
|
Vydavateľ: | TU v Košiciach | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-553-4006-7 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | anglický | |
URL: | https://newhorizons.fberg.tuke.sk/bookofabstracts2021.pdf |