Názov: Evaluation of the microbial load of the bakery environment.
Zápis: VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa - HROMADA, Rudolf - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - KACHNIČ, Ján. Evaluation of the microbial load of the bakery environment. In: Science Cannot Wait: New Horizons : konferencia. 1st International Conference Science Cannot Wait: New Horizons in Water, Raw Materials, Geology, Ecology, Energy and Environmental and Veterinary Sciences : Book of Abstracts. 1. vyd. Košice : TU v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-553-4006-7, online, s. 11.
Rok vydania: 2021
Kategória: AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:VARGOVÁ Mária65 %
SASÁKOVÁ Naďa5 %
HROMADA Rudolf5 %
VESZELITS LAKTIČOVÁ Katarína20 %
KACHNIČ Ján5 %
Autori vydania:BAKALÁR Tomáš, PAVOLOVÁ Henrieta
Vydanie: 1st International Conference Science Cannot Wait: New Horizons in Water, Raw Materials, Geology, Ecology, Energy and Environmental and Veterinary Sciences
Book of Abstracts
online, S. 11
Vydavateľ: TU v Košiciach
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-553-4006-7
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: anglický
URL: https://newhorizons.fberg.tuke.sk/bookofabstracts2021.pdf
Skip to content