Názov: | Kvalita stehennej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu obohateného o významné mastné kyseliny : [Quality of thigh meat in broilers after feeding a fermented product enriched with important fatty acid] | |
Zápis: | MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita stehennej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu obohateného o významné mastné kyseliny : [Quality of thigh meat in broilers after feeding a fermented product enriched with important fatty acid] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 55-62. | |
Rok vydania: | 2022 | |
Kategória: | O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka | |
Typ výstupu: | PRP - príspevok z podujatia | |
Autori: | MAKIŠ Andrej | 14 % |
SEMJON Boris | 13 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 13 % | |
BARTKOVSKÝ Martin | 13 % | |
MESARČOVÁ Lýdia | 13 % | |
REITZNEROVÁ Anna | 13 % | |
KLEMPOVÁ Tatiana | 5 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 16 % | |
Autori vydania: | POPELKA Peter, SEMJON Boris, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy Proceedings of lectures and posters: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie USB kľúč, S. 55-62 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-752-4 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Jazyk: | slovenský | |
Poznámka: | Zmena kategórie z V2 na O2 podľa návrhu CVTI 2023 |