Názov: Probiotický prípravok pre lososovité ryby – jeho vývoj a vplyv na zdravie rýb : [Probiotic preparation for salmonids – its development and impact on fish health]
Zápis: MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - FEČKANINOVÁ, Adriána - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - RATVAJ, Marek - CHOMOVÁ, Natália - KIRON, Viswanath - SØRENSEN, Mette. Probiotický prípravok pre lososovité ryby – jeho vývoj a vplyv na zdravie rýb : [Probiotic preparation for salmonids – its development and impact on fish health] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 56.
Rok vydania: 2022
Kategória: V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu: ABP - abstrakt z podujatia
Autori:MUDROŇOVÁ Dagmar30 %
POPELKA Peter15 %
KOŠČOVÁ Jana15 %
FEČKANINOVÁ Adriána10 %
CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ Ivana10 %
RATVAJ Marek5 %
CHOMOVÁ Natália5 %
KIRON Viswanath5 %
SØRENSEN Mette5 %
Autori vydania:POPELKA Peter, SEMJON Boris, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy
Proceedings of abstracts: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends
Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 56
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-751-7
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
130 - Vedy o živej prírode
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk: slovenský
Skip to content