Názov: Detekcia Metschnikowia pulcherrima počas procesu fermentácie vína vo vzťahu k obsahu biogénnych amínov : [Detection of Metschnikowia pulcherrima during the wine fermentation process in relation to the of biogenic amines content]
Zápis: REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Detekcia Metschnikowia pulcherrima počas procesu fermentácie vína vo vzťahu k obsahu biogénnych amínov : [Detection of Metschnikowia pulcherrima during the wine fermentation process in relation to the of biogenic amines content] In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 272-275.
Rok vydania: 2022
Kategória: V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu: PRP - príspevok z podujatia
Autori:REGECOVÁ Ivana60 %
SEMJON Boris10 %
VÝROSTKOVÁ Jana10 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
BARTKOVSKÝ Martin10 %
Autori vydania:TREMPLOVÁ Bohuslava, JAVŮRKOVÁ Zdeňka, GOLIAN Jozef, DUDRIKOVÁ Eva, POSPIECH Matej
Vydanie: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny
Sborník přednášek a posterů
online, S. 272-275
Vydavateľ: VFU
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Brno
Krajina vydania: Česká republika
ISBN:978-80-7305-876-0
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk: slovenský
URL: https://www.vfu.cz/files/upload/1697/LI. Lenfeldovy a Hoklovy dny - sbornik.pdf
Skip to content