Názov: | Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat. | |
Zápis: | BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAKIŠ, Andrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - SEMJON, Boris - ROBA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat. In: Maso International. 2021. ISSN 1805-5281, Vol. 11, no. 1 (2021), p. 11-15. | |
Rok vydania: | 2021 | |
Kategória: | V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu | |
Typ výstupu: | CLA - článok | |
Autori: | BARTKOVSKÝ Martin | 50 % |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 10 % | |
MAKIŠ Andrej | 5 % | |
KLEMPOVÁ Tatiana | 5 % | |
SEMJON Boris | 10 % | |
ROBA Pavol | 1 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 19 % | |
Vydanie: | Maso International Vol. 11, no. 1 (2021), p. 11-15 |
|
Krajina vydania: | Česká republika | |
ISSN: | 1805-5281 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Jazyk: | anglický | |
URL: | https://sciendo.com/article/10.2478/mjfst-2022-0002 |