Názov: Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat.
Zápis: BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAKIŠ, Andrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - SEMJON, Boris - ROBA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat. In: Maso International. 2021. ISSN 1805-5281, Vol. 11, no. 1 (2021), p. 11-15.
Rok vydania: 2021
Kategória: V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu: CLA - článok
Autori:BARTKOVSKÝ Martin50 %
MARCINČÁKOVÁ Dana10 %
MAKIŠ Andrej5 %
KLEMPOVÁ Tatiana5 %
SEMJON Boris10 %
ROBA Pavol1 %
MARCINČÁK Slavomír19 %
Vydanie: Maso International
Vol. 11, no. 1 (2021), p. 11-15
Krajina vydania: Česká republika
ISSN:1805-5281
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk: anglický
URL: https://sciendo.com/article/10.2478/mjfst-2022-0002
Skip to content