Názov: | Vplyv fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre mäsa brojlerových kurčiat : [The influence of fermented feeds on the quality parameters of the meat of broiler chickens] | |
Zápis: | MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre mäsa brojlerových kurčiat : [The influence of fermented feeds on the quality parameters of the meat of broiler chickens] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 196-200. | |
Rok vydania: | 2023 | |
Kategória: | V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka | |
Typ výstupu: | PRI - príspevok | |
Autori: | MAKIŠ Andrej | 20 % |
SEMJON Boris | 16 % | |
BARTKOVSKÝ Martin | 16 % | |
REITZNEROVÁ Anna | 16 % | |
MESARČOVÁ Lýdia | 16 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 16 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, FIKSELOVÁ Martina | |
Vydanie: | Bezpečnosť a kvalita potravín Food safety and food quality. Proceedings of the scientific papers Zborník vedeckých prác online, S. 196-200 |
|
Vydavateľ: | SSPLPVV | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Bratislava | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8266-028-2 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Jazyk: | slovenský | |
URL: | http://www.slpk.sk/eldo/2023/dl/9788082660282/9788082660282.pdf |