Názov: | Prítomnosť kvasiniek rodu Pichia v procese fermentácie vína : [The presence of yeast of the genus Pichaia in the process of wine fermentation] | |
Zápis: | REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Prítomnosť kvasiniek rodu Pichia v procese fermentácie vína : [The presence of yeast of the genus Pichaia in the process of wine fermentation] In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 86. | |
Rok vydania: | 2023 | |
Kategória: | V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka | |
Typ výstupu: | ABP - abstrakt z podujatia | |
Autori: | REGECOVÁ Ivana | 40 % |
SEMJON Boris | 25 % | |
VÝROSTKOVÁ Jana | 20 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 5 % | |
JEVINOVÁ Pavlína | 5 % | |
PIPOVÁ Monika | 5 % | |
Autori vydania: | BODNÁROVÁ Libuša, VAŠKOVÁ Janka, LOVAYOVÁ Viera | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy Proceedings of abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities - current issues and trends Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie S. 86 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-786-9 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Jazyk: | slovenský |