Názov: | Vplyv fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre prsnej svaloviny brojlerových kurčiat : [The influence of fermented feeds on the quality parameters of the breast meat of broiler chickens] | |
Zápis: | MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre prsnej svaloviny brojlerových kurčiat : [The influence of fermented feeds on the quality parameters of the breast meat of broiler chickens] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB lľúč, s. 466-472. | |
Rok vydania: | 2023 | |
Kategória: | V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka | |
Typ výstupu: | PRP - príspevok z podujatia | |
Autori: | MAKIŠ Andrej | 20 % |
SEMJON Boris | 15 % | |
BARTKOVSKÝ Martin | 15 % | |
REITZNEROVÁ Anna | 15 % | |
KORÉNEKOVÁ Beáta | 10 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 10 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 15 % | |
Autori vydania: | BODNÁROVÁ Libuša, VAŠKOVÁ Janka, LOVAYOVÁ Viera | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy Proceedings of lectures and posters: Safety and quality of milk and plant commodities - current issues and trends Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií USB lľúč, S. 466-472 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-787-6 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Jazyk: | slovenský |