Rok Kategória
Publikácia
2017 AFD MIŇO, Igor - HOLOTOVÁ, Eva - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf. Čiastkové návrhy integrovaného manažmentu krajiny : [Partial integrated land management system] In: Životné prostredie - problémy a možnosti riešenia: ovzdušie - voda - pôda, 27.-28.4.2017, Štrbské Pleso : Zborník publikácií zo VII. ročníka vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. ISBN 978-80-89385-40-9, s. 24-35.
2017 AFD BÍREŠ, Jozef. Výsledky úradných kontrol zdravotnej bezpečnosti a kvality potravinového reťazca na Slovensku a v EÚ : [Results of official controls on health and food chain quality in Slovakia and the EU] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 9-19.
2017 AFD MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - ONDERČINOVÁ, Simona. Kvalita špekačiek na slovenskom trhu : [The quality of špekačky on slovak market] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 69-74.
2017 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Syry a mliečne bielkoviny ako ingrediencie mäsových výrobkov : [Cheeses and milk proteins as ingredients of meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 79-87.
2017 AFD ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana. Kritérium bezpečnosti a kritérium hygieny procesu v novo zavádzaných mäsových výrobkoch : [Food safety criterion and process hygiene criterion in newly introduced meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 88-89.
2017 AFD BEŇOVÁ, Katarína - DVOŘÁK, Petr - TOMKO, Martin - DOLEŽALOVÁ, Jana. Porovnanie aktivity rádiocesia v mäse a v stene žalúdka u diviakov : [Comparisson of 137Cs activity in thigh muscle and stomach wall of wild boars] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 101-103.
2017 AFD DVOŘÁK, Petr - BEŇOVÁ, Katarína - DOLEŽALOVÁ, Jana - MÁTÉ, Dionýz - KOVÁŘÍK, Ladislav. Měření pH masa přístrojem se senzorem ISFET : [Measurement of the pH of meat by instrument with ISFET sensor] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 118-120.
2017 AFD GREGOVÁ, Gabriela - VENGLOVSKÝ, Ján - SASÁKOVÁ, Naďa - SZABÓOVÁ, Tatiana - CHVOJKA, Dušan - KOŠČO, Ján. Vplyv hygieny chovu na kontamináciu mäsa hydiny : [The impact of rearing hygiene on poultry meat contamination] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 145-148.
2017 AFD VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - CIMBOLÁKOVÁ, Iveta - KORYTÁR, Ľuboš - MIŇO, Igor - TOROPILOVÁ, Denisa - ECKEROVÁ, Radka. Uplatnenie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov : [Application of bioluminescence method in the process of processed meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 164-167.
2017 AFD MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - HUDÁK, Marek - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Účinok fermentovaného krmiva s obsahom gama-linolénovej kyseliny a beta-karoténu na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat : [Effect of fermented feed with gama-linolenic acid and beta-carotene content on quality of brojler chicken meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 168-171.
Počet záznamov v databáze: 1007
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 34 z 101
Skip to content