prof. MVDr. Dionýz Máté, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2011 BCI KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz. Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu. Rec. Jaroslava Horváthová, Juraj Gulovič. 1. vyd. Košice : UVLF, 2011. ISBN 978-80-8077-161-4, 108 s.
2009 BCI POPELKA, Peter - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel - PIPOVÁ, Monika - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov. Rec. Jozef Golian, Pavel Maľa. 1. vyd. Košice : UVL, 2009. ISBN 978-80-8077-160-7, 198 s.
2009 BCI KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz. Veterinárno-hygienický dozor : Právne predpisy Slovenskej republiky a Európskej únie. Rec. Rudolf Cabadaj, Jozef Bíreš. 2. dopl. vyd. Košice : UVL, 2009. ISBN 978-80-8077-159-1, CD-ROM.
2006 BCI MÁTÉ, Dionýz - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela. Senzorické posudzovanie mäsových a mliečnych výrobkov. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL, 2006. ISBN 80-968818-7-6, 20 s.
2006 BCI KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz. Veterinárno-hygienický dozor : Učebný text - podklady z legislatívy. Rec. Ján Pleva, Jozef Bíreš. 1. vyd. Košice : UVL, 2006. ISBN 80-8077-047-6, CD-ROM.
2001 BCI PRÍBELA, Alexander - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - BARANOVÁ, Mária - NAGY, Jozef. Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín, aditívnych látok a výrobkov. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL, 2001. ISBN 80-968464-6-9, 189 s.
1987 BCI IZÁK, Štefan - CABADAJ, Rudolf - HOJER, Richard - SIKSA, Ján - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz. Hygiena a technológia mäsa a mäsových výrobkov. Rec. 1. vyd. Bratislava : Príroda, 1987. 207 s.
1986 BCI TUREK, Peter - PLEVA, Ján - MÁTÉ, Dionýz. Cvičenia z hygieny produkcie potravín. Rec. 1. vyd. Bratislava : Príroda, 1986. 228 s.
1983 BCI TUREK, Peter - PLEVA, Ján - MÁTÉ, Dionýz. Cvičenia z veterinárneho hygienického dozoru a technicko-právnych noriem. Rec. 1. vyd. Košice : VŠV, 1983. 186 s.
Počet záznamov v databáze: 9
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 1
Skip to content