Názov: Účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na vybrané potravinové patogény : [The efficacy of caprylic acid and hydrogen peroxide againts selected food pathogens]
Zápis: VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na vybrané potravinové patogény : [The efficacy of caprylic acid and hydrogen peroxide againts selected food pathogens] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 77-81.
Rok vydania: 2016
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:VÝROSTKOVÁ Jana30 %
PIPOVÁ Monika20 %
JEVINOVÁ Pavlína10 %
DUDRIKOVÁ Eva10 %
DIČÁKOVÁ Zuzana10 %
MAĽOVÁ Jana10 %
SEMJON Boris10 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ANGELOVIČOVÁ Mária, FIKSELOVÁ Martina
Vydanie: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany
Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči
DVD, S. 77-81
Vydavateľ: SPU
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-552-1481-8
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0024663-ucinnost-kyseliny-kaprylovej-a-peroxidu-vodika-na-vybrane-potravinove-patogeny/
Skip to content