Názov: Hygiena a technológia mäsa a mäsových výrobkov : [Hygiene and technology of meat and meat products]
Zápis: TUREK, Peter - KAMENÍK, Jozef - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - MAŽENSKÝ, Dávid - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - POSPIECH, Matej. Hygiena a technológia mäsa a mäsových výrobkov : [Hygiene and technology of meat and meat products] Rec. Juraj Gulovič, Ladislav Bodnár. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-513-1, 335 s. [17,24AH]
Rok vydania: 2016
Kategória: ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:TUREK Peter17 %
KAMENÍK Jozef25 %
MAČANGA Ján10 %
MARCINČÁK Slavomír7 %
MAŽENSKÝ Dávid6 %
NAGY Jozef7 %
PIPOVÁ Monika9 %
POPELKA Peter12 %
POSPIECH Matej7 %
Recenzenti: Juraj Gulovič, Ladislav Bodnár.
Podiel UVLF: 68 %
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-513-1
Rozsah: 335 s. [17,24AH]
Oblasť výskumu: 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content