Názov: | Hygiena a technológia mäsa a mäsových výrobkov : [Hygiene and technology of meat and meat products] | |
Zápis: | TUREK, Peter - KAMENÍK, Jozef - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - MAŽENSKÝ, Dávid - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - POSPIECH, Matej. Hygiena a technológia mäsa a mäsových výrobkov : [Hygiene and technology of meat and meat products] Rec. Juraj Gulovič, Ladislav Bodnár. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-513-1, 335 s. [17,24AH] | |
Rok vydania: | 2016 | |
Kategória: | ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách | |
Autori: | TUREK Peter | 17 % |
KAMENÍK Jozef | 25 % | |
MAČANGA Ján | 10 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 7 % | |
MAŽENSKÝ Dávid | 6 % | |
NAGY Jozef | 7 % | |
PIPOVÁ Monika | 9 % | |
POPELKA Peter | 12 % | |
POSPIECH Matej | 7 % | |
Recenzenti: | Juraj Gulovič, Ladislav Bodnár. | |
Podiel UVLF: | 68 % | |
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-513-1 | |
Rozsah: | 335 s. [17,24AH] | |
Oblasť výskumu: | 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy | |
Jazyk: | slovenský |