Názov: Priebeh oxidačných procesov lipidov v mäsovom výrobku : [Oxidation processes during production of long-life meat products]
Zápis: REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - ŠULEKOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - TUREK, Peter. Priebeh oxidačných procesov lipidov v mäsovom výrobku : [Oxidation processes during production of long-life meat products] In: PREVEDA. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2017 : Zborník abstraktov, 1.5.2017, Bratislava. 1. vyd. Banská Bystrica : OZ Preveda, 2017. ISBN 978-80-972360-1-4, online, s. 1.
Rok vydania: 2017
Kategória: AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:REITZNEROVÁ Anna40 %
NAGY Jozef10 %
ŠULEKOVÁ Monika20 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
SEMJON Boris10 %
TUREK Peter10 %
Vydanie: Interaktívna konferencia mladých vedcov 2017
Interactive Conference of Young Scientists
Zborník abstraktov, 1.5.2017, Bratislava
online, S. 1
Vydavateľ: OZ Preveda
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Banská Bystrica
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-972360-1-4
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL: https://abstracts.preveda.sk/?abstract=1615
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027242-Priebeh-oxidacnych-procesov-lipidov-v-masovom-vyrobku/
Skip to content