Názov: Vplyv procesu údenia na vybrané kvalitatívne ukazovatele parených syrov.
Zápis: SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv procesu údenia na vybrané kvalitatívne ukazovatele parených syrov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice : Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. ISBN 978-80-89738-12-0, CD ROM, s. 53.
Rok vydania: 2017
Kategória: AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:SEMJON Boris10 %
MAĽA Pavel10 %
REITZNEROVÁ Anna10 %
POLÁKOVÁ Zuzana10 %
MAĽOVÁ Jana10 %
ANDRAŠKOVÁ Tatiana10 %
VÝROSTKOVÁ Jana10 %
DUDRIKOVÁ Eva10 %
KORÉNEKOVÁ Beáta10 %
MAČANGA Ján10 %
Vydanie: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice
Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie
CD ROM, S. 53
Vydavateľ: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89738-12-0
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content