Názov: Effect of feeding Mortierella Alpina prefermented wheat bran enriched with fatty acids on quality of chicken breast meat.
Zápis: MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SEMJON, Boris - KORÉNEKOVÁ, Beáta - POPELKA, Peter - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana. Effect of feeding Mortierella Alpina prefermented wheat bran enriched with fatty acids on quality of chicken breast meat. In: Veterinary Science and Profession : kongres. 8th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 10th - 12th 2019, Zagreb : Book of Abstracts. 1. vyd. Zagreb : Faculty of Veterinary Medicine University of Zagreb, 2019. ISSN 2706-1795, s. 105.
Rok vydania: 2019
Kategória: AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:MARCINČÁK Slavomír50 %
BARTKOVSKÝ Martin10 %
MARCINČÁKOVÁ Dana10 %
SEMJON Boris5 %
KORÉNEKOVÁ Beáta5 %
POPELKA Peter5 %
SLANÝ Ondrej5 %
KLEMPOVÁ Tatiana10 %
Autori vydania:BOTTEGARO Nika Brkljača, ZDOLEC Nevijo, VRBANAC Zoran
Vydanie: 8th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 10th - 12th 2019, Zagreb
Book of Abstracts
S. 105
Vydavateľ: Faculty of Veterinary Medicine University of Zagreb
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Zagreb
Krajina vydania: Chorvátsko
ISSN:2706-1795
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk: anglický
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0033236-Effect-of-feeding-Mortierella-Alpina-prefermented-wheat-bran-enriched-with-fatty-acids-on-quality-of/
Skip to content