Názov: Immune response and fatty acid profile of eggs from laying hens fed fermented feed rich in polyunsaturated fatty acids.
Zápis: KARAFFOVÁ, Viera - MUDROŇOVÁ, Dagmar - SEMJON, Boris - KLEMPOVÁ, Tatiana - SLANÝ, Ondrej - ČERTÍK, Milan - NAGY, Jozef - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Immune response and fatty acid profile of eggs from laying hens fed fermented feed rich in polyunsaturated fatty acids. In: Fermentation. 2022. ISSN 2311-5637, Vol. 8, no. 3 (2022), art. no. 98, p. [1-16]
(2022: 3.700 - IF, 43 - H-index, 4.500 - IF 5y, 0.518 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
Rok vydania: 2022
Kategória: V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu: CLA - článok
Autori:KARAFFOVÁ Viera25 %
MUDROŇOVÁ Dagmar25 %
SEMJON Boris10 %
KLEMPOVÁ Tatiana10 %
SLANÝ Ondrej5 %
ČERTÍK Milan2 %
NAGY Jozef3 %
BARTKOVSKÝ Martin10 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
Vydanie: Fermentation
Vol. 8, no. 3 (2022), art. no. 98, p. [1-16]
Krajina vydania: Švajčiarsko
ISSN:2311-5637
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria: 2022: 3.700 - IF, 43 - H-index, 4.500 - IF 5y, 0.518 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q
Jazyk: anglický
URL: https://www.mdpi.com/2311-5637/8/3/98
Ohlasy:
2022: [1] TARRAH, Armin. Probiotics, Prebiotics, and Their Application in the Production of Functional Foods. In FERMENTATION-BASEL, 2022, vol. 8, no. 4, pp. Dostupné na: https://doi.org/10.3390/fermentation8040154.
2022: [1] TARRAH, Armin. Probiotics, Prebiotics, and Their Application in the Production of Functional Foods. In FERMENTATION-BASEL, 2022, vol. 8, no. 4, pp. Dostupné na: https://doi.org/10.3390/fermentation8040154.
Skip to content