Názov: | Kvalita mäsa kurčiat po aplikácii humínových látok a probiotík vo výžive : [Quality of chicken meat after diet supplementation with humic substances and probiotics] | |
Zápis: | REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsa kurčiat po aplikácii humínových látok a probiotík vo výžive : [Quality of chicken meat after diet supplementation with humic substances and probiotics] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 96-103. | |
Rok vydania: | 2022 | |
Kategória: | O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka | |
Typ výstupu: | PRP - príspevok z podujatia | |
Autori: | REITZNEROVÁ Anna | 40 % |
MAKIŠ Andrej | 5 % | |
BARTKOVSKÝ Martin | 10 % | |
SEMJON Boris | 10 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 10 % | |
MUDROŇOVÁ Dagmar | 5 % | |
NAGY Jozef | 10 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 10 % | |
Autori vydania: | POPELKA Peter, SEMJON Boris, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy Proceedings of lectures and posters: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie USB kľúč, S. 96-103 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-752-4 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Jazyk: | slovenský | |
Poznámka: | Zmena kategórie z V2 na O2 pdľa návrhu CVTI 2023 |