Názov: Kvalita mäsa kurčiat po aplikácii humínových látok a probiotík vo výžive : [Quality of chicken meat after diet supplementation with humic substances and probiotics]
Zápis: REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsa kurčiat po aplikácii humínových látok a probiotík vo výžive : [Quality of chicken meat after diet supplementation with humic substances and probiotics] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 96-103.
Rok vydania: 2022
Kategória: O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
Typ výstupu: PRP - príspevok z podujatia
Autori:REITZNEROVÁ Anna40 %
MAKIŠ Andrej5 %
BARTKOVSKÝ Martin10 %
SEMJON Boris10 %
MARCINČÁKOVÁ Dana10 %
MUDROŇOVÁ Dagmar5 %
NAGY Jozef10 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
Autori vydania:POPELKA Peter, SEMJON Boris, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy
Proceedings of lectures and posters: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends
Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
USB kľúč, S. 96-103
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-752-4
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk: slovenský
Poznámka: Zmena kategórie z V2 na O2 pdľa návrhu CVTI 2023
Skip to content