Názov: | Comparison of lipid profile and oxidative stability of vacuum-packed and longtime-frozen fallow deer, wild boar, and pig meat. | |
Zápis: |
REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Comparison of lipid profile and oxidative stability of vacuum-packed and longtime-frozen fallow deer, wild boar, and pig meat. In: Applied Sciences. 2023. ISSN 2076-3417, Vol. 13, no. 6 (2023), art. no. 4059, p. [1-16] (2021: 2.838 - IF, 75 - H-index, 2.921 - IF 5y, 0.507 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q) |
|
Rok vydania: | 2023 | |
Kategória: | V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu | |
Typ výstupu: | CLA - článok | |
Autori: | REITZNEROVÁ Anna | 45 % |
SEMJON Boris | 20 % | |
BARTKOVSKÝ Martin | 5 % | |
ŠULEKOVÁ Monika | 5 % | |
NAGY Jozef | 5 % | |
KLEMPOVÁ Tatiana | 5 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 15 % | |
Vydanie: | Applied Sciences Vol. 13, no. 6 (2023), art. no. 4059, p. [1-16] |
|
Krajina vydania: | Švajčiarsko | |
ISSN: | 2076-3417 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Scientometria: | 2021: 2.838 - IF, 75 - H-index, 2.921 - IF 5y, 0.507 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q | |
Jazyk: | anglický | |
URL: | https://www.mdpi.com/2076-3417/13/6/4059 |