Názov: | Humínove látky a probiotiká vo výžive hydiny a ich vplyv na zloženie a kvalitu svaloviny : [Humic substances and probiotics in poultry nutrition and their effect on meat composition and quality] | |
Zápis: | MARCINČÁK, Slavomír - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - MESARČOVÁ, Lýdia - NAGY, Jozef. Humínove látky a probiotiká vo výžive hydiny a ich vplyv na zloženie a kvalitu svaloviny : [Humic substances and probiotics in poultry nutrition and their effect on meat composition and quality] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky. Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XV. : Zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-796-8, s. 20. | |
Rok vydania: | 2023 | |
Kategória: | V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka | |
Typ výstupu: | ABP - abstrakt z podujatia | |
Autori: | MARCINČÁK Slavomír | 0 % |
REITZNEROVÁ Anna | 0 % | |
MAKIŠ Andrej | 0 % | |
BARTKOVSKÝ Martin | 0 % | |
SEMJON Boris | 0 % | |
MUDROŇOVÁ Dagmar | 0 % | |
KOŠČOVÁ Jana | 0 % | |
MESARČOVÁ Lýdia | 0 % | |
NAGY Jozef | 0 % | |
Autori vydania: | NAĎ Pavel, BUJŇÁK Lukáš, KOSTECKÁ Zuzana, MUDROŇ Pavol, LEGÁTH Jaroslav | |
Vydanie: | Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XV. Lazar days of nutrition and veterinary dietetics XV.: Proceeding of abstracts Zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie S. 20 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-796-8 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Jazyk: | slovenský |