Názov: Humínove látky a probiotiká vo výžive hydiny a ich vplyv na zloženie a kvalitu svaloviny : [Humic substances and probiotics in poultry nutrition and their effect on meat composition and quality]
Zápis: MARCINČÁK, Slavomír - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - MESARČOVÁ, Lýdia - NAGY, Jozef. Humínove látky a probiotiká vo výžive hydiny a ich vplyv na zloženie a kvalitu svaloviny : [Humic substances and probiotics in poultry nutrition and their effect on meat composition and quality] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky. Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XV. : Zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-796-8, s. 20.
Rok vydania: 2023
Kategória: V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu: ABP - abstrakt z podujatia
Autori:MARCINČÁK Slavomír0 %
REITZNEROVÁ Anna0 %
MAKIŠ Andrej0 %
BARTKOVSKÝ Martin0 %
SEMJON Boris0 %
MUDROŇOVÁ Dagmar0 %
KOŠČOVÁ Jana0 %
MESARČOVÁ Lýdia0 %
NAGY Jozef0 %
Autori vydania:NAĎ Pavel, BUJŇÁK Lukáš, KOSTECKÁ Zuzana, MUDROŇ Pavol, LEGÁTH Jaroslav
Vydanie: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XV.
Lazar days of nutrition and veterinary dietetics XV.: Proceeding of abstracts
Zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 20
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-796-8
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk: slovenský
Skip to content