Názov: Detection of microbiota during the fermentation process of wine in relation to the biogenic amine content.
Zápis: REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - OČENÁŠ, Peter - VÝROSTKOVÁ, Jana - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - NOSKOVÁ, Erika - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Detection of microbiota during the fermentation process of wine in relation to the biogenic amine content. In: Foods. 2022. ISSN 2304-8158, Vol. 11, no. 19 (2022), art. no. 3061, p. [1-14]
(2022: 5.200 - IF, 73 - H-index, 5.500 - IF 5y, 0.771 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
Rok vydania: 2022
Kategória: V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu: CLA - článok
Autori:REGECOVÁ Ivana30 %
SEMJON Boris15 %
JEVINOVÁ Pavlína10 %
OČENÁŠ Peter21 %
VÝROSTKOVÁ Jana10 %
ŠUĽÁKOVÁ Lucia1 %
NOSKOVÁ Erika1 %
MARCINČÁK Slavomír5 %
BARTKOVSKÝ Martin7 %
Vydanie: Foods
Vol. 11, no. 19 (2022), art. no. 3061, p. [1-14]
Krajina vydania: Švajčiarsko
ISSN:2304-8158
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria: 2022: 5.200 - IF, 73 - H-index, 5.500 - IF 5y, 0.771 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q
Jazyk: anglický
URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/11/19/3061
Ohlasy:
2023: [1] BARBERIS, Marta - CALABRESE, Daniele - GALLONI, Marta - NEPI, Massimo. Secondary Metabolites in Nectar-Mediated Plant-Pollinator Relationships. In Plants, 2023-02-01, 12, 3, pp. Dostupné na: https://doi.org/10.3390/plants12030550.
Skip to content