prof. MVDr. Peter Popelka, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2022 V3 FEČKANINOVÁ, Adriána - KOŠČOVÁ, Jana - FRANC, Aleš - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter. Prežívateľnosť produkčných probiotických kmeňov vo vybranej aplikačnej forme : [Surviving of production probiotic strains in a selected application form] In: Česká a slovenská farmacie. 2022. ISSN 1210-7816, Vol. 71, no. 1 (2022), p. 27-33.
(17 - H-index, 0.150 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2018 ADM MARCINČÁK, Slavomír - KLEMPOVÁ, Tatiana - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ZDOLEC, Nevijo - POPELKA, Peter - MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan. Effect of fungal solid-state fermented product in broiler chicken nutrition on quality and safety of produced breast meat. In: BioMed Research International. 2018. ISSN 2314-6133, Vol. 2018(2018), art.no. 2609548.
(2018: 2.197 - IF, 109 - H-index, 2.885 - IF 5y, 0.795 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2014 ADM POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MASKAĽOVÁ, Iveta - GUOTHOVÁ, Lucia - ČERTÍK, Milan. Comparison of the chemical composition and nutritional values of fresh and frozen rainbow trout : [Porovnanie chemického zloženia a nutričných hodnôt čerstvých a zmrazených pstruhov dúhových] In: Slovenian Veterinary Research. 2014. ISSN 1580-4003, Vol. 51, č. 2 (2014), s. 73-80.
(2014: 0.222 - IF, 11 - H-index, 0.188 - IF 5y, 0.130 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
Počet záznamov v databáze: 3
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 1
Skip to content