doc. MVDr. Eva Dudriková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2022 P1 DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Hygiena, technológia, kvalita a bezpečnosť mlieka a mliečnych výrobkov : 1. diel: Všeobecná časť. Rec. Iveta Maskaľová, Kvetoslava Balčáková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-777-7, 138 s. [7,57 AH]
2022 P1 DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Hygiena, technológia, kvalita a bezpečnosť mlieka a mliečnych výrobkov : 2. diel: Špeciálna časť. Rec. Iveta Maskaľová, Kvetoslava Balčáková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-778-4, 227 s. [12,31 AH]
2022 P1 DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana. Výživa ľudí : 2. diel. Rec. Ivana Regecová, Katarína Fatrcová-Šrámková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-779-1, 101 s. [3,6 AH]
2021 ACB DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana. Výživa ľudí : I. diel. Rec. Ivana Regecová, Katarína Fatrcová-Šrámková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. ISBN 978-80-8077-740-1, 144 s. [10,1AH]
2017 ACB DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana. Mlieko a mliečne výrobky v súčinnosti s veterinárnou činnosťou : Digitálna vysokoškolská učebnica. Rec. Dana Tančinová, Jozef Nagy. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-565-0, DVD 929 s. [28,15AH]
2017 ACB DUDRIKOVÁ, Eva. Salašníctvo : Digitálna vysokoškolská učebnica. Rec. Vladimír Tančin, Kvetoslava Balčáková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-564-3, DVD, 448 s. [21,51AH]
2014 ACB REICHEL, Peter - DUDRIKOVÁ, Eva - HISIRA, Vladimír - HÚSKA, Miroslav - KOVAČOCYOVÁ, Katarína - LINK, Róbert - MACÁK, Vladimír - NAGY, Oskar - NOVOTNÝ, Jaroslav - PAULÍKOVÁ, Iveta - POŠIVÁK, Ján - SOROČINOVÁ, Jana - SEIDEL, Herbert - SMARŽÍK, Michal - VALOCKÝ, Igor. Klinická diagnostika zvierat. Rec. Jozef Bíreš, František Novotný. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-449-3, 420 s.
2014 ACB DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - BARANOVÁ, Mária. Technológia výroby, bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov pre magistrov. Rec. Monika Pipová, Dušan Chvojka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-447-9, 307 s.
2013 ACB JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - TUREK, Peter. Tovaroznalectvo potravín živočíšneho a rastlinného pôvodu : (vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín). Rec. Oľga Luptáková, Jozef Golian. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-372-4, 308 s.
2012 ACB DUDRIKOVÁ, Eva. Food hygiene and technology I (milk). Rec. Mária Baranová, Monika Pipová. 1. vyd. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-291-8, 120 s.
Počet záznamov v databáze: 16
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 2
Skip to content