doc. MVDr. Eva Dudriková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2021 AED VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - ZIGO, František - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Detekcia druhov rodu Enterococcus, v syroch a ich antimikrobiálna rezistencia : [Detection of Enterococcus spp. and their antimicrobial resistance in cheeses] In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 158-162.
2016 AED DUDRIKOVÁ, Eva. Legislatívne a hygienické požiadavky na spracovanie mlieka : [Legislative and hygienic requirement for milk processing] In: Mlieko vo výžive ľudí. 1. vyd. Bratislava : Cad Press, 2016. ISBN 978-80-88969-72-3, s. 454-460.
2016 AED DIČÁKOVÁ, Zuzana - ZUMMEROVÁ, Lenka - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana. Porovnanie niektorých kvalitatívnych parametrov v zahraničných maslách : [Comparison of some quality parameters in foreign butters] In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív - AGROKOMPLEX 2016 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-498-1, CD-ROM, s. 101-105.
2011 AED DUDRIKOVÁ, Eva - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína. Zhodnotenie spotreby mlieka, tukov a cukru v SR v porovnaní s odporúčanými dávkami potravín. In: Výživa a zdravie 2011. Nitra : SPU, 2011. s. 50-59.
2002 AED DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Aplikácia veterinárneho dozoru v podmienkach spoločného stravovania : [Application of veterinary inspection under the catering conditions] In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra, 24.-25. apríl 2002 : Nitra, 24.-25. apríl 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. s. 59-61.
2002 AED BOHUNICKÁ, T. - SOKOL, Jozef - DUDRIKOVÁ, Eva. Hygiena produkcie a spracovania mlieka : [Hygienie of milk production and milk processing] In: Chov zvierat v trvalo udržateľnom poľnohospodárstve 1. časť. Zborník referátov z medzinárodného sympózia, konaného v rámci 19. ročníka medzinárodného filmového festivalu AGROFILM 2002 v dňoch 2.-3.10.2002 v Nitre. 2002. ISBN 80-968665-5-9, s. 283-286.
2002 AED BOHUNICKÁ, T. - SOKOL, Jozef - GOLIAN, Jozef - DUDRIKOVÁ, Eva. Kontrolné postupy vo vzťahu k bezpečnosti a hygiene potravín (Mäso z voľne žijúcej raticovej zveri - zberné zveriny okrem diviačej zveri) : [Check procedures in relation to the safety and hygiene of foodstuffs (Meat from the free-living hoofed game-collecting places of the game except wild boars)] In: Aktuálne problémy riešené v Agrokomplexe "2002". Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. nestr.
2002 AED BOHUNICKÁ, T. - SOKOL, Jozef - DUDRIKOVÁ, Eva. Príprava producentov surového kravského mlieka pre obchod v rámci spoločného trhu Európskej únie. In: Hovädzí dobytok v novom tisícročí. Zborník referátov, Nitra 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. ISBN 80-8069-066-9,
2001 AED DUDRIKOVÁ, Eva - KOČIŠOVÁ, Alica - SOKOL, Jozef. Kontaminujúce látky ako problémové faktory pri výrobe kyslomliečnych výrobkov : [Contaminants as problem factors at the production of fermented milk products] In: Kyslomliečne výrobky : IV.medzinárodné sympózium (zborník prednášok). Žilina : Výskumný ústav mliekarenský,a.s., 2001. s. 72-77.
2001 AED PAŽÁKOVÁ, Janka - DUDRIKOVÁ, Eva - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter. Stafylokoky ako biologické nebezpečenstvo pri výrobe kyslomliečnych výrobkov. In: Kyslomliečne výrobky-trend zdravej výživy. Žilina : Výskumný ústav mliekarenský,a.s., 2001. s. 114-119.
Počet záznamov v databáze: 15
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 2
Skip to content