doc. MVDr. Eva Dudriková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2019 AFH DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - HERMANNSDÓTTIR, Þuríður - SEMJON, Boris. Vplyv somatických buniek na bezpečnosť a kvalitu mlieka : [Influence of somatic cell count on to the safety and quality of milk] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 62.
2019 BEF KOVÁČOVÁ, Mariana - KOŠČOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VATAŠČINOVÁ, Tatiana. Sledovanie prežívateľnosti mikroorganizmov kontaminujúcich mäso a mäsové výrobky pomocou screeningových metód. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 124-127.
2018 ADC SEMJON, Boris - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - REITZNEROVÁ, Anna - MAĽOVÁ, Jana - TREMLOVÁ, Bohuslava - DUDRIKOVÁ, Eva. Application of multiple factor analysis for the descriptive sensory evaluation and instrumental measurements of bryndza cheese as affected by vacuum packaging : [Využitie viacnásobnej faktorovej analýzy pre deskriptívnu senzorickú analýzu a inštrumentálne merania bryndze ovplyvnenej vákuovým balením] In: International Journal of Food Properties. 2018. ISSN 1094-2912, Vol. 21, č. 1(2018), s. 1508-1522.
(2018: 1.398 - IF, 45 - H-index, 1.405 - IF 5y, 0.494 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2018 ADC SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera. The effect of traditional production methods on microbial, physico‐chemical and sensory properties of ‘Slovenská bryndza’ Protected Geographical Indication cheese : [Vplyv tradičných metód výroby na mikrobiologické, fyzikálno-chemické a senzorické vlastnosti Slovenskej bryndze, syr s Chráneným zemepisným označením] In: International Journal of Dairy Technology. 2018. ISSN 1364-727X, Vol. 71, č. 3(2018), s. 709-716.
(2018: 1.522 - IF, 51 - H-index, 1.589 - IF 5y, 0.519 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2018 ADE DUDRIKOVÁ, Eva - KOŠČOVÁ, Jana - ČIGARSKÝ, Tomáš - MAĽOVÁ, Jana. The importance of bacteriological investigation of milk from cows suffering from mastitis. In: Maso International. 2018. ISSN 1805-5281, Vol. 8, no. 1 (2018), p. 51-54.
2018 AFC VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - DUDRIKOVÁ, Eva - BARANOVÁ, Mária - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Detekcia prídavku kravského mlieka v ovčom mlieku pomocou rýchlych screeningových testov : [Detection of addition cows' milk in sheep's milk by rapid screening tests] In: XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. ISBN 978-80-7305-808-1, CD-ROM, s. 304-306.
2018 AFC DUDRIKOVÁ, Eva. Kvalita a bezpečnosť surového mlieka ako vstupnej suroviny pre výrobu syrov : [Quality and safety of raw milk as the material for cheese making] In: XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. ISBN 978-80-7305-808-1, CD-ROM, s. 132-135.
2018 AFC SEMJON, Boris - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - REITZNEROVÁ, Anna - MAĽOVÁ, Jana - TREMLOVÁ, Bohuslava - DUDRIKOVÁ, Eva - MAČANGA, Ján - MAĽA, Pavel. Využitie viacnásobnej faktorovej analýzy pre hodnotenie bryndze : [Application of multiple factor analysis for bryndza cheese evaluation] In: XX. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí konaná v roce 100. výročí založení Vysoké školy zvěrolékařské, 30.5.2018, VFU Brno : Sborník příspěvků. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. ISBN 978-80-7305-799-2, s. 33-35.
2018 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - MIHALIKOVÁ, Júlia - DUDRIKOVÁ, Eva. Cukor a sladidlá v strave študentov : [Sugar and sweeteners in diet of students] In: 20. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 14.-16. november 2018, Štrbské Pleso : Zborník z konfencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2018. ISBN 978-80-89385-45-4, s. 88-93.
2018 AFD DUDRIKOVÁ, Eva - KOŠČOVÁ, Jana - ČIGARSKÝ, Tomáš - MAĽOVÁ, Jana. Význam bakteriologického vyšetrenie mlieka pri zápaloch mliečnej žľazy dojníc : [Importance of bacteriological investigarion of milk from cows suffering from mastitis] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 111-114.
Počet záznamov v databáze: 494
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 7 z 50
Skip to content