Rok Kategória
Publikácia
2022 O2 KUBAŠOVÁ, Ivana - STROMPFOVÁ, Viola - NEMCOVÁ, Radomíra - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - LAUKO, Stanislav - HAJDUČKOVÁ, Vanda. Growth of probiotic and pathogenic strains in the presence of different concertation of flaxseed. In: Animal Physiology. Animal Physiology 2022 : Book of abstract: 17th international scientific conference. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. ISBN 978-80-974246-0-2, online, s. 73.
2022 V2 HAJDUČKOVÁ, Vanda - KOŠČOVÁ, Jana. Aeromonas salmonicida a Yersinia ruckeri: pôvodcovia bakteriálnych ochorení rýb : [Aeromonas salmonicida a Yersinia ruckeri: pathogens of fish diseases] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 28.
2022 O2 LAUKOVÁ, Andrea - MICENKOVÁ, Lenka - BINO, Eva - KANDRIČÁKOVÁ, Anna - KUBAŠOVÁ, Ivana - PLACHÁ, Iveta - ŠTRKOLCOVÁ, Gabriela - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika - HALO, Marko - KOVÁČIK, Anton - GÁLIK, Branislav. Can bacteriocin-producing strain Enterococcus faecium EF412 beneficially influence microbiota and other parameters in horses?. In: Animal Physiology. Animal Physiology 2022 : Book of abstract: 17th international scientific conference. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. ISBN 978-80-974246-0-2, online, s. 74.
2022 V2 JAKABOVÁ, Silvia - HARANGOZO, Ľuboš - BENEŠOVÁ, Lucia - ZAJÁC, Peter - ČAPLA, Jozef - SEMJON, Boris - ČURLEJ, Jozef - ZELEŇÁKOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef. Výskyt ťažkých kovov u vybraných druhov rýb určených na slovenský trh : [Occurrence of heavy metals in selected fish species intended for the slovak market] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 34.
2022 V2 KLEMPOVÁ, Tatiana - SLANÝ, Ondrej - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Fermentované krmivá ako prostriedok zlepšenia nutričnej kvality kuracieho mäsa : [Fermented feed as a way to improve the nutritional quality of chicken meet] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 37.
2022 O2 RYNIKOVÁ, Mária - ADAMKOVÁ, Petra - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - LAUKO, Stanislav - DEMEČKOVÁ, Vlasta. A novel model of acute ulcerative colitis using simultaneous application of DSS and FMT is superior to standard experimental induction methods: A microbiome study in germ-free mice. In: Animal Physiology. Animal Physiology 2022 : Book of abstract: 17th international scientific conference. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. ISBN 978-80-974246-0-2, online, s. 89.
2022 V2 KOŠČOVÁ, Jana - HAJDUČKOVÁ, Vanda - FEČKANINOVÁ, Adriána. Využitie látok naturálneho pôvodu s antibakteriálnymi vlastnosťami v prevencii ochorení rýb : [Use of substances of natural origin with antibacterial effects in prevention of fish diseases] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 40.
2022 V2 MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív vo výžive kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa : [Effect of additives in chicken nutrition on the quality and safety of produced meat fats] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 50.
2022 O2 ŠTEMPELOVÁ, Lucia - STROMPFOVÁ, Viola - MICENKOVÁ, Lenka - GÁLOVÁ, Jana - KUBAŠOVÁ, Ivana - BUJŇÁKOVÁ, Dobroslava. Microbiota composition on healthy canine skin and its characterization. In: Animal Physiology. Animal Physiology 2022 : Book of abstract: 17th international scientific conference. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. ISBN 978-80-974246-0-2, online, s. 96.
2022 V2 NAGYOVÁ, Alena - KORIM, Peter - TAKÁČOVÁ, Daniela - NAGY, Jozef. Právna úprava zdravotnej bezpečnosti hydinového mäsa : [Legislation of poultry meat safety] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 57.
Počet záznamov v databáze: 26778
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 117 z 2678
Skip to content