Rok Kategória
Publikácia
1999 AFL CIBEREJ, Juraj - KOVÁČ, Gabriel - BILÁ, Anna - BREYL, Ivo. Ťažké kovy a PCB u zveri v areáli Chemko Strážske : [Heavy metal and PCB in areal Chemko Strážske] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 54-55.
1999 AFL ČONKOVÁ, Eva - PARA, Ľudovít - KOČIŠOVÁ, Alica. Antifungálny účinok vybraných organických kyselín : [The antifungal effect of some organic acids] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 61-62.
1999 AFL ČONKOVÁ, Eva - ŠTYRIAK, Igor - LACIAKOVÁ, Anna - DE SAEGER, S. - VAN PETEGHEM, C.. A new semiquantitative method for ochratoxin A and T-2 toxin estimation : [Nová semikvantitatívna metóda na stanovenie ochratoxínu A a T-2 toxínu] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7. - 9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 63-64.
1999 AFL DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - PILIPČINEC, Emil. Stafylokoky ako kontaminanty mlieka a mliečnych výrobkov : [Staphylococci as contaminants of milk and milk products] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 69-70.
1999 AFL ELEČKO, Juraj - BELIČKOVÁ, Eva. Výskyt enterotoxigénnych kmeňov S. aureus vo vzorkách kravského a kozieho mlieka : [The occurence of enterotoxigenic strains of S.Aureus in symples of cow and goat milk] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 76-77.
1999 AFL JACKOVÁ, Anna - SIKLENKA, Pavol. Vplyv reziduí nitrátov a nitritov v mäse na finálne výrobky : [The influence ofresidues nitrates and nitrites in meat on final products] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 98-99.
1999 AFL KANTÍKOVÁ, Mária - TKÁČIKOVÁ, Ľudmila - MIKULA, Ivan. Výskyt Listeria monocytogenes v potravinách v r. 1998 na Slovensku. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 101-103.
1999 AFL KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOTTFEROVÁ, Jana - KORÉNEK, Marián. Vplyv dusitanov na mliekarenskú kultúru Streptococcus lactis : [Effect of the nitrites on milk culture Streptococcus lactis] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 114-115.
1999 AFL KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - MIŽÁKOVÁ, Adriana. Zhodnotenie stability tukovej zložky trvanlivých tepelne opracovaných mäsových výrobkov pri aplikácii prírodných antioxidantov : [The evaluation of fat component stability of thermally treated meat products after the additation of natural antioxidants] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 116-117.
1999 AFL KORIMOVÁ, Ľudmila - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - KORIM, Peter. Senzorické hodnotenie mäsových výrobkov vo vzťahu k degradačným produktom tukov : [The organoleptical evaluation of meat products on the relationship to the fat degradation products] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 118-120.
Počet záznamov v databáze: 26778
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 2347 z 2678
Skip to content